Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Nieuwsbericht
Opening nieuw kantoorgebouw CINOP
do 21-03-2013  
Naam afbeelding

Tijdens de eerste lentedag werd het meest duurzame gebouw van ’s-Hertogenbosch officieel geopend. Hans Schutte, directeur-generaal Hoger Onderwijs, Beroepsonderwijs, Wetenschap en Emancipatie bij het Ministerie van OCW en Staf Depla (lid Raad van Toezicht CINOP, wethouder Financiën Eindhoven) voerden de openingshandeling uit.

Een nieuw begin
Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Met zeven prachtige tulpen en bijbehorende klanken was de opening een feit.  “Ik wens alle entiteiten van CINOP een mooie, duurzame toekomst in een gezellig pand”, aldus Schutte.

v.l.n.r.: Henny Morshuis, Hans Schutte en Staf Depla

Henny Morshuis, directeur CINOP benadrukte dat de verschillende onderdelen van de Stichting CINOP ‘werk maken van leren’ en dat ze samen sterk staan.

Inhoudelijke sessies
Daarna was er op alle etages wat te doen. De gasten konden kiezen uit een inhoudelijke sessie. Zo was er een debat over de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Marc van de Meer (directeur ecbo) ging in gesprek met Hans Schutte, Staf Depla en Sander van Bodegraven (Fundeon) hierover.


In gesprek over aansluiting onderwijs en arbeidsmarkt

CINOP-consultant Alie Kamphuis ging samen met CvB-lid Ruud Rabelink (SintLucas) dieper in op de vernieuwende werkwijze van project EYE. 

Tessa van Velzen (CINOP Young Professionals) voerde een levendig flitsdebat met enkele studenten van het Koning Willem 1 College over Europa en Leven Lang Leren. 


Proef de lente
De genodigden werden getrakteerd op een proeverij met eetbare bloemen, een pepertjesbar en diverse jelly’s en componist Merlijn Twaalfhoven zorgde voor een passende muzikale afsluiting tijdens de borrel.
 
Rechts op de foto Johan van Rens (voormalig directeur Cedefop)


Kennismaking met de werkplek van het Internationaal Agentschap
  
Theo van de Veerdonk (Gemeente 's-Hertogenbosch), Tinus van der Pas (Summa College), Guus Morjan (Kenwerk)
Jindra Divis (Europees Platform), Dik van der Wal (Europass Consortium), Peter van Amelsfoort (Koning Willem 1 College), Eline van der Net (IA), Joep Houterman (Nuffic), Peter van IJsselmuiden (ministerie van OCW), Siegfried Willems (IA), Theo Rutten (expert).
Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
september 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP