Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Nieuwsbericht
euVETsupport project ondersteunt toepassing ECVET en EQF
di 20-05-2014  
Naam afbeelding
euVETsupport is een Europees project dat ondersteuning biedt bij de toepassing van ECVET en EQF. Het project promoot en ondersteunt de implementatie van deze Europese instrumenten.

Doelgroep
Iedereen die zich vanuit zijn functie richt op Europese beroepsmobiliteit en dan met name in de transport en logistieke sector, zoals:
  • personeelsfunctionarissen in logistieke en transportbedrijven;
  • beroepskeuzeadviseurs;
  • onderwijsmanagers;
  • bedrijfstrainers;
  • docenten.
 
Voor informatie en ondersteuning heeft euVETsupport een portal opgezet. Deze portal wordt binnenkort gelanceerd. Voor het bieden van rechtstreekse ondersteuning is een aantal webinars en online courses opgezet.

De webinars duren meestal 45-90 minuten en omvatten een deskundige inleiding rondom het thema, gevolgd door een vragen & antwoorden door de deelnemers. Alle webinars uitgevoerd door middel van een virtuele vergaderzaal, verslagen van euVETsupport webinars zijn achteraf beschikbaar in de virtuele ‘interactive learning area’ van euVETsupport. 

Deze online cursussen worden ook aangeboden via de virtuele ‘interactive learning area’ en bestaat meestal uit verschillende leerelementen, waarin de deelnemers gedurende een aantal weken gefaciliteerd en ondersteund worden door
een tutor.

Graag wil KCH International als partner in het project  deze online cursussen en webinars onder de aandacht brengen. Meer informatie over de onderwerpen en data kunt u hier vinden.  

Tevens vragen wij uw aandacht voor de afsluitende conferentie op 11 september 2014 in Berlijn.

“SUPPORT STRUCTURES FOR THE PRACTICAL APPLICATION AND IMPLEMENTATION OF EQF AND ECVET IN EUROPE”

Eindconferentie
Op 11 september 2014 organiseert euVETsupport in Berlijn ter afsluiting van het project een conferentie. Voor dit evenement is iedereen welkom die geïnteresseerd is in de implementatie van EQF en ECVET en de bespreking van het thema van de conferentie.

Meer informatie over de conferentie en de registratie vind u hier.
Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
oktober 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP