Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Nieuwsbericht
Vooraankondiging publicatie toepassing ECVET in Nederland
di 22-05-2018  
Naam afbeelding

Oproep

 
In het najaar 2018 zal vanuit het NCP ECVET in samenwerking met de ECVET-experts een publicatie over de toepassing van de ECVET-principes in Nederland verschijnen. Het doel is om een compleet overzicht te genereren van alle aan ECVET-gerelateerde projecten.
 
Coördinatoren van projecten Erasmus+, zowel actielijn 1 (mobiliteit) als actielijn 2 (strategische partnerschappen), van verschillende mbo-instellingen zullen worden geïnterviewd over de toepassing van de principes in hun projecten en binnen hun instellingen. Daarnaast zal een overzicht worden gegeven van de toepassingen van ECVET-principes op het gebied van Leven Lang Leren, Flexibilisering, en het Valideren van Non-Formeel en Informeel Leren.
 
In het rapport zal zowel worden ingegaan op de huidige situatie en toepassing, maar ook op de struikelblokken en eventuele barrières waar de instellingen tegen aan lopen bij het implementeren van de principes. De publicatie is te verwachten in het najaar van 2018.
 

Mocht u interessante projecten uitvoeren of kennen, roepen we op deze met ons te delen (ecvet@cinop.nl).

 

Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
februari 2019
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP