Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Nieuwsbericht
Conferentie Kennispunt MBO Onderwijs & Examinering ‘Pak je ruimte’
ma 07-10-2019  
Naam afbeelding

Vorig jaar organiseerde het Kennispunt MBO Onderwijs & Examinering een conferentie met als thema ‘Ruimte in regels’. Dit jaar gaat het Kennispunt tijdens de conferentie op 11 oktober 2019 verder om die ruimte te nemen met het thema ‘Pak je ruimte’. Binnen dit thema worden verschillende workshops en presentaties gegeven.

 

 
 
Workshop examinering in het buitenland 

Jessica Spithoven van het Nationaal Coördinatiepunt ECVET en Pauline van den Bosch van Gilde Opleidingen geven tijdens deze conferentie een workshop over examinering in het buitenland.

  • Wat zijn de praktische consequenties als je in het buitenland examens wilt afnemen?
  • Welke ruimte is er en wat moet je regelen en/of borgen?

 

Handreiking examinering in het buitenland
Het Kennispunt MBO en het Nationaal Coördinatiepunt ECVET hebben onlangs een nieuwe handreiking gepubliceerd over examinering in het buitenland. In de workshop gaan we concreet aan de slag met de handvatten die in de handreiking worden geboden. Hoe kun je die vertalen in ‘praktisch handelen’. Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we hierover met elkaar in gesprek,  zodat u inspiratie opdoet voor de invulling van examinering in het buitenland op uw school.

Graag tot 11 oktober!

 
Themamiddagen voor verdieping
De conferentie zit vol, bijna 350 docenten, teamleiders en beleidsmedewerkers komen 11 oktober bij elkaar. Informatie over het programma is te vinden via deze link (menubalk bovenaan). Naar aanleiding van de conferentie zal bekeken worden of er enkele themamiddagen georganiseerd kunnen worden om zaken nog verder te verdiepen en om bepaalde workshops alsnog te kunnen volgen. Heeft u interesse in bepaalde thema's? Geef het dan door middels het formulier op de website van Kennispunt MBO Onderwijs & Examinering
Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
oktober 2019
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP