Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Andre Huigens
medewerker

André Huigens
Wellant College

Stafmedewerker internationalisering bij het AOC Wellant College

Ik heb de afgelopen acht jaar intensief geëxperimenteerd met de EQF in de Agrarische sector en daarbuiten en heb daardoor een ruime expertise opgebouwd rond het thema werken met Learning Outcomes in relatie tot de EQF. Ik ben opgeleid in de Lerende Organisatie en werk vanuit die achtergrond. Ik ben een zogenaamde action researcher.

Ik ben momenteel als projectleider betrokken bij een project genaamd ‘YEBISU empowers employees’. Samen met het internationale bedrijfsleven in de groene sector werken we aan de vraagstelling 'Wat is entrapreneurial behaviour', dat direct aansluit op het Finse onderzoek over de ‘missing competencies’.

Mijn competenties: communicatieve vaardigheden, overzicht op de procesgang, mensen enthousiast maken, scherpe analyses, oplossingsgericht, persoonlijke benadering en goed in projectwerk.

Ik ben iemand die theoretische modellen praktisch vorm kan geven en sta daarin dicht bij de praktijk van het bedrijfsleven. Ik werk vanuit actieve betrokkenheid van mensen in alle niveaus. Ik heb veel ervaring met veranderprocessen van mensen in zowel profit als non-profit organisaties.

Tevens ben ik lid van het ECVET- team Europe en EQF-expert voor de EU.

 


Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
september 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP