Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training mbo-ve
Nationaal Agentschap
Erasmus+ Onderwijs en
Training mbo-ve
Gerrit Janssen
medewerker
 
Gerrit Janssen
Gilde Opleidingen 
Beleidsmedewerker internationale programma's bij Gilde Opleidingen, het ROC voor Midden en Noord Limburg
 

Sinds de EQF en ECVET recommendations van de EU Commissie en daaropvolgende nationale consultatieronde en ontworpen roadmaps voor de beoogde implementatie ben ik aan de slag met EQF en ECVET in hoogwaardige netwerken en partnerschappen. Inmiddels heeft Gilde Opleidingen als landelijke voortrekker onder mijn regie een TOI- project, “IMPAECT”, met 5 partnerlanden uitgevoerd, waarin het ECVET instrumentarium is getest en toegepast op de EQF levels 3-6. Dit ToI-project wordt opgevolgd door een DoI-project, “EAGLE”, start december 2012, met verdergaande implementatie van EQF, ECVET en een speciale focus op de doorlopende lijn VET-Higher Education en de ontwikkeling van een vertaalinstrument voor ECVET en ECTS, het credit systeem voor het Hoger Onderwijs.

Als ambassadeur voor ECVET, innovator, iemand die in termen van kansen en mogelijkheden denkt, en pragmatist wil ik mijn expertise en waardevolle praktijkervaringen onderbrengen in de nationale ECVET Community om de haalbaarheid van de implementatie en bijbehorende kwaliteitsslag een impuls te geven.


Nieuwsbrief
Of bekijk hier de laatste versie online
Events Calender
september 2020
M
D
W
D
V
Z
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Forum
NIEUWE DISCUSSIEPUNTEN
Kunt u doorgeven via het contactformulier >>
Lifelong Learning Programme
This website has been funded with support from the European Commission. The Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
European Commission
CINOP
NCP ECVET is onderdeel van
CINOP